Кетъринг, хапки, шатри, оборудване от Вива Кетъринг
 • Вашата поръчка
 • Currency

  Свържете се с нас, Вива Кетъринг ще отговори на всеки Ваш въпрос или запитване за оферта.

  Вива Кетъринг ООД

  Тел.: 0876 38 31 33
  (Андрей Николов - връзки с клиенти)
  e-mail: office@vivacatering.bg Виж още в "Контакти" →
  Благодарим за Вашето съобщение. Ще се свържем с Вас при първа възможност.
  За допълнителна информация тел.: 0876 38 31 33 - Връзки с клиенти

Условия за поръчка

Минималният срок за изпълнение на Вашата поръчка е 48 часа от заявяването и. Поръчки се приемат на имейл office@vivacatering.bg  или чрез попълване на данните за избор на артикул от уебсайт Vivacatering.bg. Изпращането на поръчката или обаждането към оператор, може да се осъществи всеки ден от 10 до 19 часа, освен в период предварително обявен за не работещ на първа страница на уебсайта.

Издаване на касов бон

Издаване на фактура

Вашите поръчки ще бъдат придружени от служебен бон от Вива Кетъринг Сервиз ЕООД, както и касов /фискален/ бон за същата сума.

Моля, изисквайте касова бележка при приемането на поръчката.

При желание за издаване на фактура, моя заявете това Ваше изискване при получаване на поръчката или с обаждане на телефон 0876383133. Оператор ще се свърже с вас, ще се осведоми за фирмените атрибути, и ще ви осведоми, кога ще получите Вашата фактура.

 

Точки на изпълнение на поръчките

Как се начислява такса доставка

Доставката от уебсайта Vivacatering.bg се извършва от Фирма Вива Кетъринг Сервиз ЕООД, чрез търговската марка vivacatering притежание на Вива Кетъринг Сервиз ЕООД с Булстат 204707936.

Доставките се извършват в рамките на град София след предварително потвърждение на адреса на доставка от оператора на Вивакетъринг.
Минималната сума за получаване на безплатна доставка е 140.00 лева .

Доставките извън границите на град София се извършват след предварителна заявка и потвърждение на поръчката от страна на оператора на телефон 0876383133. По този начин ще ви бъде потвърдено както времето на доставка, така и необходимата за съответното разстояние такса доставка. Тя ще бъде съобразена с отстоянието на Вашия адрес от центъра на град София, където се намират точките на изпълнение на поръчки.

Редакция на поръчка

В случаите, когато имате нужда да добавите, замените или редактирате вече потвърдена поръчка – моля обадете се възможно най-бързо на оператора на телефон 0876383133.

Когато има редакция на поръчка, за начален час на изпълнението се счита часа на последно добавените или променени артикули.

Отказване на поръчка е възможна в случай че, се обадите възможно най-бързо на оператора на телефон 0876383133, който ще я отмени.

Начин на плащане

Към настоящия момент vivacatering.bg приема заплащане на подадените поръчки на място, в момента на доставка при клиента – т.нар. наложен платеж. Сумата дължима от клиента е в лева и задължително се заплаща в лева. Рестото, което ще бъде върнато от доставчика също задължително е в лева. Евентуален бакшиш или сервиз НЕ Е калкулиран в общата цена на поръчката и не е обвързващ с получаването на доставка.

Сайтът Vivacatering.bg има модул, който пресмята за Вас необходимата сума за доставка на поръчката, вземайки в предвид точките на изпълнение на поръчки, видовете, размера и броя на поръчаните артикули, както и необходимата опаковка за съблюдаване на основните хигиенни и температурни режими.
Като крайна сума дължима от клиента се счита сумата, който се появява в края на Вашата поръчка, при получаването на уникалния номер на поръчка.

В случай, че има разминаване, между сумата в сайта и фискалния бон, който придружава доставката, нашия служител ще ви информира своевременно за разликата. След потвърждение от Ваша страна и съгласие за новата сума от фискалния бон, Вие ще сте задължен да платите нея, а не тази която първоначално ви е била начислена при издаването на номера на поръчката.

Във всеки случай, ако имате възражение относно сумата дължима към момента на доставка, доставчика ще се свърже пред вас с оператора на телефон 0876383133 и ситуацията ще бъде изяснена на момента.

Сайтът Vivacatering.bg не носи отговорност за промените на цените, като актуални остават онези цени, които са били активни по време на подаването на поръчка.

Служителя, който ще ви посети

Нашите служители са лесно разпознаваеми. Те имат бадж, с който могат да бъдат идентифицирани. Вашите поръчки ще бъдат доставяне с лицензиран за разнос автомобил, който е брандиран в съответствие с арт логото на Vivacatering.bg.

Във всички случаи, в които изпитате съмнение кой ви доставя поръчката, моля обадете се на номера на оператора за да потвърдите истинността на доставката.

Нашия служител не разполага с повече от петдесет лева на дребно . Моля, ако имате нужда дa платите с банкноти с по-голям номинал, отбележете това Ваше желание в полето забележки, когато потвърждавате Вашата доставка.

Други

За всякакви впечатления и оплаквания можете да използвате формата за препоръки както и имейл адрес office@vivacatering.bg
www.vivacatering.bg и прилежащите лога и търговски марки са регистрирани на Вива Кетъринг Сервиз ЕООД, с адрес на управление гр. София, ул. Летоструй 153, ЕИК: 204707936 и мол. Андрей Николов


Последна редакция на документа – 25.11.2018г.